MENU

Alb Eng
(+355)-68-200-2800 Alb Eng
Untitled design (65)

MENU

RRETH NESH

Screenshot_10

MENU

[ Rreth Kompanise ]

99 Alb Studio

Ekipi ynë përbëhet nga më shumë se 100 specialistë nga fusha të ndryshme të projektimit, arkitekturës dhe ndërtimit.

Ndërsa çdo punë dizajni është komplekse dhe unike në mënyrën e vet, filozofia e çdo projekti është e palëkundur: ne përpiqemi të krijojmë dhe zbatojmë një dizajn që është sa estetik, modern dhe funksional. Secili anëtar i ekipit tonë të njerëzve me mendje të njëjtë i qaset me përgjegjësi punës së tyre dhe e kupton rëndësinë e kontributit të tyre.

Ne kujdesemi për punonjësit tanë duke ofruar kushte pune të nivelit të lartë dhe duke mbështetur financiarisht aspiratat e tyre për rritje dhe zhvillim në karrierë si specialistë shumë të specializuar.

Ne vlerësojmë frymën e korporatës: strategjia jonë për zhvillimin e një atmosfere të shëndetshme përfshin përshtatjen e punonjësve të rinj, mbajtjen e ngjarjeve argëtuese dhe sportive në baza të vazhdueshme, seminare trajnimi të brendshëm dhe të jashtëm. Rehati, shëndet i qëndrueshëm mendor dhe fizik, rritje vertikale – duke krijuar kushte të shkëlqyera pune, ne investojmë në zhvillimin e suksesshëm të kompanisë, përmirësim nga projekti në projekt.

Ne vlerësojmë ambicien, iniciativën dhe të menduarit inovativ krijues. Ne besojmë sinqerisht se çdo gjë e madhe në biznes nuk bëhet kurrë nga një person, mund të bëhet vetëm nga një ekip i vërtetë. Specifikat e jashtëzakonshme të aktiviteteve tona, qasja e personalizuar dhe ekspertiza e lartë dëshmojnë forcën e jashtëzakonshme të ekipit tonë, i cili arrin një nivel të ri me çdo përsëritje.

Ekipi ynë është forca që qëndron pas projektimit të së ardhmes.

[ 99 ALB STUDIO]

FILOZOFIA JONE

Misioni ynë është te ofrojme per klientet tane cilesine maksimale te sherbimit dhe pergjegjshmeri ne ate cfare ofrojme.

Misioni yne

Vizioni yne eshte qe 99ALBSTUDIO te perhapet ne te gjithe boten dhe te behemi Studioja Arkitekture Globale, pasi mundesine dhe pergatitja jone per ate treg eshte e formuar.

Vizioni yne

Vlerat tona jane Review e klienteva tane, Kenaqesia e klienteve tane tregojne menjehere cilesine e punes sone.

Vlerat Tona