Site icon 99albstudio

Sherbime

[ Benefitet Tuaja ]

Studio ambicioze me një koncept dhe ide të suksesshme

Fokusi ndaj klientit

Klientët na zgjedhin për thjeshtësinë e komunikimit dhe për të kuptuar se çfarë është e nevojshme për ta.

Profesionalizmi

Ne zhvillojmë një cikël të plotë të dokumentacionit të projektit: një skicë skicë, një projekt projektimi, dokumentacion pune.

Eksperience nder vite

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh, punojmë në stile të ndryshme, projektojmë prona komerciale dhe rezidenciale.

Arkitekte Profesioniste

Stafi ynë është i ndërthurur me Arkitektë dhe inxhinierë shumë të aftë dhe me një eksperiencë të gjatë në treg.

[ Sherbime ]

Ne mund t'iu ndihmojmë me

Krijimi i Idesë

Modeli 3D

Krijimi i Prototipit

Krijimi i Planit

Dizejnimi

Ndertimi

Exit mobile version