MENU

Alb Eng
(+355)-68-200-2800 Alb Eng
Untitled design (65)

MENU

Безпечний інтернет-шопінг: експертні поради від harvest-clothing com ua

Якщо хто-небудь намагається їх дізнатися, будьте певні – це шахрай. Сьогодні деякі українські банки пропонують послугу зміни CVV\CVC-коду у застосунку або онлайн-банкінгу. Це стане у нагоді, якщо ви ввели свої дані у сумнівну платіжну форму, але блокувати картку не хочете. Можна онлайн змінити свій CVV\CVC-код, і зловмисники не зможуть зняти кошти, навіть знаючи номер і термін дії карти. У цьому випадку їхнє головне завдання – отримати від вас часткову або повну оплату.

Підключіть послугу отримання SMS-повідомлень після кожної транзакції по картці. Це знизить ризик того, що сума буде списана непомітно, адже часто шахраї перевіряють правильність карткових даних, здійснюючи транзакції на невеликі суми. Це також допоможе запобігти подальшим списанням при https://pt.kr.court.gov.ua/sud1120/pres-centr/news/69249/ своєчасному блокуванню картки. Як бачимо, лише 0.19% опитуваних зовсім не здійснюють покупки в інтернеті, а 93% вже оцінили всі переваги онлайн-шопінгу та знають основні правила безпеки, з якими шопінг пройде на ура. Шопінг в інтернеті – це швидко, зручно, а зазвичай ще й дешевше!

Поради щодо безпечного онлайн-шопінгу у відпустці

Як правило, у таких випадках головна умова купівлі – повна переплата за товар. За даними Financesonline лише у США дохід від минулорічної «чорної п’ятниці» склав понад $188 млрд. Середньостатистичний американець цього дня витрачає близько $485.

Якщо ви все-таки вирішили скористатися отриманим посиланням, перевірте безпеку адреси сайту, на якому ви збираєтеся здійснити оплату. Телефонний номер, який прив’язаний до банківського рахунку, не слід використовувати у соцмережах, для оголошень та для широкого кола контактів. Під час онлайн-шопінгу особливо варто пам’ятати головні правила платіжної безпеки.

Підписатись на оновлення

Дослідіть ринок перед покупкою, щоб побачити вартість аналогічного товару у інших продавців і зрозуміти загальну цінову політику. Сайт не є фінансовою установою, не видає кредити і не несе відповідальності за будь-які укладені договори. Інформація на ньому несе виключно інформаційний характер. Завантажте менеджер паролів, який створює унікальні надійні пасворди для кожного вебсайту, на якому ви маєте увійти до системи. VPN, або віртуальна приватна мережа, скеровує з’єднання з вашого комп’ютера та вашого інтернет-провайдера на приватний сервер VPN. Простими словами це означає, що з’єднання між вашим комп’ютером і сервером VPN шифруються, що ускладнює перехоплення даних хакерами. Якщо не бажаєте під’єднуватися до VPN, просто використовуйте мобільний інтернет.

  • Зазвичай контрафактні товари продаються через сумнівні вебсайти, багато з яких не відповідають критеріям надійних продавців, перерахованих вище.
  • Не використовуйте один і той самий пароль для всіх облікових записів, оскільки якщо один буде зламано, решта рушить за ним.
  • Продавець висуває вимогу попередньої оплати на картку, після чого обіцяє надіслати смартфон поштовим відправленням.

При цьому понад 50% не знають, як можна захистити свої особисті акаунти в разі їх злому. Спілкуйтеся із продавцями в офіційних чатах торговельної платформи, тут зберігається історія повідомлень. Пропозиція перевести спілкування у сторонні месенджери або на інші вебсайти має насторожити. Не переходьте за посиланнями в оголошеннях або тими, які у приватному листуванні може надіслати продавець або покупець. Багато банків і фінтех-компаній надають також сервіс динамічного коду — це особливо стане у нагоді під час інтернет-шопінгу.

Як безпечно купувати та продавати речі в інтернеті

Зокрема через поширення зловмисних програм, розсилку повідомлень зі “шкідливими” посиланнями та ін. Якщо ви не розумієте, навіщо вебсайту потрібна додаткова особиста інформація, спробуйте зателефонувати за номером, вказаним у контактах. Однак деякі магазини контрафактної продукції мають складні вітрини інтернет-магазинів. Підроблені товари майже завжди коштують значно дешевше, ніж першотвори. Спочатку може здатись, що ви знайшли аналогічний товар за вигідною ціною.

Також можна, але не обов’язково, уточнити своє ім’я та прізвище. Ще одна поширена схема шахраїв – створення фішингових ресурсів, які зовні схожі на популярні інтернет-магазини. Сплачуючи на таких сайтах, покупець не лише залишається без бажаного товару, а й «передає» дані банківської картки аферисту. Надалі, володіючи такими відомостями, зловмисники привласнюють гроші з рахунків громадян. Дотримуючись цих порад від експертів інтернет-магазину harvest-clothing.com.ua, ви зможете максимально убезпечити себе під час онлайн-шопінгу.

У Києві покарали «героя паркування», який заблокував рух трамваїв: фото

Знайшла найдешевшу пропозицію в одному з інтернет-магазинів. Продавець висуває вимогу попередньої оплати на картку, після чого обіцяє надіслати смартфон поштовим відправленням. Покупець проводить оплату, йому надходить повідомлення про те, що замовлення відправлене. Після двох тижнів очікування і запевнень, що «ось-ось все приїде», покупець помічає, що за номером телефона продавця ніхто не відповідає або він стає недійсним. А інтернет-магазин раптово припиняє своє існування.

Впевніться, що вони захищають ваші особисті дані та не передають їх третім сторонам без вашого дозволу. Використовуйте сильні паролі для своїх облікових записів та уникайте використання одного й того ж пароля для різних сайтів. Рекомендується використовувати комбінацію великих і малих літер, цифр та спеціальних символів. Якщо ви купуєте в інтернеті, на віртуальну картку варто перерахувати лише ту суму, яку ви розраховуєте витратити на конкретну покупку (плюс суму потенційної комісії). І робити це варто лише після того, як упевнились, що портал для розрахунків справжній. Вкладення в банківські депозити або інші інвестиційні операції пов’язані з ризиками, включаючи ризик втрати частини або всієї суми інвестицій. Адже це ознака того, що в них немає часу не те, що на ретельну перевірку, але й звичайну обачність.

andi