MENU

Alb Eng
(+355)-68-200-2800 Alb Eng
Untitled design (65)

MENU

Книга еріка берна ігри, у які грають люди ціна 140 грн у каталозі Психологія Купити товари для спорту за доступною ціною на Шафі Україна #145596575

Автор закликає до ретельного самоаналізу, адже на кожну нашу дію знаходиться відповідна реакція співрозмовника, і в наших силах повернути ситуацію в потрібне русло. На цих сторінках кожен знайде щось зі свого життя та зможе побачити причини своїх негараздів у стосунках. Використовуючи даний сайт, ви даєте згоду на використання файлів cookie, які допомагають нам зробити його зручнішим для вас. Книга, справді, багата на наукову термінологію, різні концепції та теорії.

Читати книги португальською онлайн на літературному сайті Top-Livro. Ерік Берн — американський військовий психолог, письменник, психіатр, в першу чергу відомий, як розробник трансакційного і сценарного аналізу. Тільки постійні клієнти КСД мають можливість залишати коментарі. Якщо ви постійний клієнт КСД, будь ласка, авторизуйтеся. Ерік Берн— американський психолог і психіатр, розробник транзакційного аналізу. Відсоток кешбеку може бути від 5 до 15%, залежить від суми замовлення.

  • Така література не для всіх, але точно про всіх і кожного.
  • Спершу автор розповідає про транзактний аналіз і його основні поняття, бо саме до цього напрямку психології відноситься його теорія.
  • Після цієї книги суспільство видно, наче “внутрішній світ” людини під час розтину.
  • Перша частина знайомить усіх з поняттям трансакційного аналізу та його важливістю чи впливом на спілкування між людьми.
  • Як минуле впливає на людей — дехто дозволяє йому вирішувати, ким вони є, а дехто робить його частиною майбутнього.

Ерік Берн задумав цю книжку як продовження книги «Транзакційний аналіз у психотерапії», де вперше були викладені основи нового психотерапевтичного методу. Він детально описує теорію понад 120 ігор у які грають люди навколо. Книга «Ігри, у які грають люди» поділяється на три частини. Кожна із цих частин поступово розкриває і пояснює читачам теорію ігор. Перша частина знайомить усіх з поняттям трансакційного аналізу та його важливістю чи впливом на спілкування між людьми. Друга частина – описує конкретні практичні психологічні ігри та ті фрейми, котрі ми використовуємо для власного комунікування. Тут ви знайдете найпоширеніші ігри зі сфер подружнього, сексуального, робочого та особистого життя.

Скачати книгу українською «Ігри, у які грають люди» Ерік Берн

Після покупки книгу можна буде скачати в зручному форматі необмежену кількість раз. Надзвичайно корисна книга, написана легко і зрозуміло. https://www.nta.ua/turyzm-ta-jogo-vplyv-na-ekonomiku-derzhavy/ Книга, яка повинна бути в кожного, оскільки допоможе розібратися в собі і близьких, вирішити проблеми накопичені за тривалий час.

ігри у які грають люди книга

До своєї смерті 1970 року він був практикуючим психотерапевтом у Каліфорнії та обіймав ключові посади у професійних психіатричних організаціях та лікарнях. Чи могли ви уявити, що всередині вас живе три людини? В ідеальному стані вони чергуються, перебувають в гармонії й виконують захисні функції для нашої цілісності, але все може бути не так добре. В цілому книга непогана, але до неї потрібно постійно повертатися, так як інформації дуже багато. Застосувати на практиці легко, головне – вникати в написане і аналізувати прочитане. Отримайте повідомлення про наявність книги та зробіть замовлення першим.

Книга «Ігри, у які грають люди»

В кожний літературний твір автор вкладає ідею, талант та власний стиль. А тому у нас ви знайдете під кожною книгою найцікавіші цитати, рецензії, короткий зміст. Все це допоможе вам обирати таку літературу, від якої ви отримаєте максимальне задоволення і користь. Цікаві цитати та пізнавальні рецензії допоможуть вам дізнатися більше інформації про твір перед тим, як завантажити книгу або стислий переказ. Ми також пропонуємо слухати аудіо книгу / аудіокнигу у будь-який час і будь-де.

Короткий зміст книги «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна (анотація)

У нас ви знайдете топ найпопулярніших жанрів, до якого входять фантастика, фентезі, казки, любовні романи, детективи. Відкрийте для себе нові літературні напрями і ви отримаєте масу задоволення. В основі теоретичної моделі Еріка Берна лежить положення про три стани, що знаходяться у свідомості та підсвідомості кожного з нас. У будь-якому віці в різних життєвих обставинах ми можемо бути Дорослим, Дитиною та Батьком. В усіх теорія і задумах автора, буде важко не помітити себе і своє оточення, помилки або ж досягнення. Взагалі, потрібно віддати книзі належне, адже саме її публікація дала нову хвилю популярності літературі з психології. Це дуже добре, що люди цікавляться питаннями та проблемами комунікації у суспільстві.

andi