MENU

Alb Eng
(+355)-68-200-2800 Alb Eng
Untitled design (65)

MENU

Телеграмканали з актуальною та перевіреною інформацією про події в Україні різними мовами

Серія навчально-практичних публікацій щодо успішних практик. Матеріали з плашкою PROMOTED є рекламними та публікуються на правах реклами. Редакція може не поділяти погляди, які в них промотуються. Матеріали з плашкою СПЕЦПРОЄКТ та ЗА ПІДТРИМКИ також є рекламними, проте редакція бере участь у підготовці цього контенту і поділяє думки, висловлені у цих матеріалах. Крім текстів про події та персон, “Знакі ФМ” пропонує користувачам дізнатися цікаве про місця в Україні. Розділ “Місця” містить огляди гарних природних місць, історичних пам’яток, музеїв, ресторанів та інших місць, які потрібно пізнати. Ви можете отримати поради щодо поїздок та дізнатися про туристичні варіанти країни.

Актуальна інформація про події на місцях

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам. Метою LEZs, як правило, є покращення якості повітря в містах. Цей намір справді досягається, оскільки викиди твердих частинок дизельного палива знижуються в більшості LEZs, і відбувається поліпшення здоров’я. Території, які були тимчасово окуповані до 24 лютого 2022 року, були виключені з дослідження. 24% респондентів отримують інформацію від друзів і родичів, 17% – слухають радіо, і лише 1% не цікавиться поточними подіями взагалі. Про головні події дня станом на 21 лютого, ситуацію на фронті, дипломатичні перемоги, – читайте в матеріалі 24 Каналу. В Україні розпочалась 728 доба повномасштабного російського вторгнення.

Де я можу знайти вбиральню?

За перших симптомів звертайтеся до лікаряУ разі появи перших симптомів ГРВІ невідкладно зверніться до свого сімейного лікаря. Якщо лист не прийшов протягом декількох хвилин, будь ласка, перевірте папку Спам. Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter. За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивнійкарті бойових дій в Українітакарті повітряних тривог в Україні.

Загальнонаціональне дослідження було розроблене та проведене Національним демократичним інститутом в Україні. 13% українців бракує новин з фронту, 15% – інформації про втрати України у війні, а 4% – аналізу майбутнього України. Чинний голова ОБСЄ, міністр закордонних справ Польщі Збігнєв Рау і генеральний секретар ОБСЄ Хельга Марія Шмід оголосили, що ОБСЄ найближчим часом згорне роботу Спеціальної моніторингової місії в Україні. Ми формуємо новий комунікаційний канал для українців та вітчизняного бізнесу. Відомий волонтер, громадська діячка Наталія Юсупова взаємодіє з Головним Військовим госпіталем України з 2014 року. Поширюйте інформацію про те, як запобігти COVID-19 на роботі, вдома та серед друзів у соцмережах.

Існує також концепція зони з нульовим рівнем викидів (Zero emission zone — ZEZ), в якій, наприклад, дозволені лише електромобілі. В’їзд до таких зон заборонений усім транспортним засобам з двигуном внутрішнього згоряння. Це включає будь-які гібридні транспортні засоби, які не можуть працювати з нульовим рівнем викидів. У ZEZ дозволені лише електромобілі та водневі транспортні засоби, і звісно ж пересування пішки та велосипедом, і повністю електричні транспортні засоби громадського транспорту, наприклад, трамваї, тролейбуси, електричні автобуси тощо. Також на сайті з’явилась інфографіка, як-от, наприклад, про те, хто може не оплачувати комунальні послуги під час війни та що робити, якщо тобі досі надходять квитанції на оплату комунальних послуг, а твоє житло повністю зруйновано. Часто це досягається тим, що люди, які мають «брудні» автомобілі, замінюють їх на транспортні засоби, які відповідають вищим стандартам викидів.

Розстріл росіянами трьох українських полонених на Запоріжжі. Що про це відомо

Як і інші великі регіональні ЗМІ, воно встигає писати і про Донеччину, і про Луганщину. У v-variant.com.ua в стрічці є і стислі інформативні новини, і розлогі – з коментарями та декількома джерелами. Тут устигають писати про все, що може бути цікавим та актуальним для двох регіонів, які охоплені війною ще з 2014 року. Приділяють у новинах увагу не лише подіям на фронті, а й постраждалим від війни, зокрема дітям. Тут публікують новини про відпочинок на Львівщині, успіхи поліції, яка змогла вмовити багатодітного батька виїхати з прифронтового Торецька, новини про евакуацію мирного населення – це мотивувальна та корисна інформація. Це стосується і Луганщини, адже місцева влада вкотре закликає мирне населення евакуюватися. Є на сайті корисна інформація – радше для родичів тих, хто лишається на вкрай небезпечних територіях.

Пропагандисти заявили про самогубство Z-блогера, який мав конфлікт із Соловйовим

Також зазнали травм 50-річний чоловік й жінка 20 років, які йшли вулицею повз будівлю. До того ж під завалами будівлі може перебувати ще одна людина. Президент США Джо Байден визнав, що на вихід ЗСУ з Авдіївки вплинула бездіяльність Конгресу. Це може бути спробою https://www.ar25.org/ru/article/igry-vred-ili-polza-dlya-mozga.html американського лідера схилити Конгрес до ухвалення необхідного Україні рішення. Раніше міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що населений пункт Кринки та плацдарм на лівому березі Дніпра Херсонської області нібито зачищений окупаційними військами.

Згідно з дослідженням Європейського агентства з захисту довкілля, за забруднення відповідають кілька джерел. З’явилася на сайті й нова рубрика “Статті” – тут розміщують позитивні новини про переселенців, як вони влаштовуються на нових місцях. Пишуть у новинах Слов’янська і про контрнаступ, але вибірково.

Зокрема, тільки те, що близько до локації, Бердянськийта Лиманський напрямок. У режимі реального часу відвідувачі рубрики мають можливість постійно відстежувати свіжі новини Києва онлайн. Важливі інформаційні матеріали подаються у вигляді актуальних репортажів, експертних оглядів. Стрічка новин Києва сьогодні постійно оновлюється, доповнюється додатковими фото та відео матеріалами з місць подій.

“Польське головування продовжить співпрацювати з державами-учасницями, щоб вивчити альтернативи щодо майбутньої ролі ОБСЄ в Україн”, – додав він. Зміцнюйте імунітет та слідкуйте за самопочуттямПовноцінне харчування, здоровий сон, фізичні вправи та водний баланс організму. Фрукти – непридатне середовище для тривалого виживання вірусу.

andi