MENU

Alb Eng
(+355)-68-200-2800 Alb Eng
Untitled design (65)

MENU

У Калуші радикально змінять мережу автобусних маршрутів ВІКНА Новини Калуша та Прикарпаття

Влада двох міст підписала Меморандум про економічне партнерство. Також ідеться про те, щоб Калуш і Запоріжжя стали містами-партнерами. За ухиляння від проходження строкової військової служби йому загрожує покарання у виді обмеження волі терміном до трьох років. В Івано-Франківськй області судитимуть 25-річного мешканця Калуша за ухиляння від призову на строкову військову службу. Про це повідомив віце-прем`єр-міністр України Володимир СІВКОВИЧ сьогодні на брифінгу у Калуші (Івано-франківська обл.).

Слідство встановило, що чоловік 2019-го отримав повістку про прибуття на відправку до військової частини. Його попередили про кримінальну відповідальність за ухиляння від проходження строкової служби. Від того часу він періодично перетинав державний кордон та виїжджав за межі України. Уряд України найближчим часом має намір реорганізувати калійний завод «Оріана» з дочірнього на державне підприємство. Поблизу будинку на вулиці Грушевського, 53 провалився асфальт.

  • На сайті висвітлюється тільки корисна інформація, перевірена в офіційних джерелах.
  • Калуш, як і Запоріжжя, є потужним промисловим центром у своєму регіоні, тож об’єднавши зусилля та обмінюючись досвідом, зможемо досягнути гарних результатів”, — зазначив посадовець.
  • ПП “Стравбуд” на інвестиційний конкурс подало ескізний проєкт майбутньої автостанції.
  • Наприклад, йдеться про допомогу для започаткування власної справи.
  • Громадський центр «Еталон» звернувся до представників громад, щоб ті сформулювали свої пропозиції.
  • Як повідомлялося, частина Кривого Рогу Дніпропетровської областіможе залишитися без водопровідної води.

Ринковій має відбутися радикальна зміна приміських та міжміських маршрутів, а також міських (автостанція має стати частиною основних маршрутів по Калушу). Від «Еталону» минулого року вимушені переселенці отримували набори харчових продуктів, засобів гігієни, постільну білизну, а для прихистків надавали посуд, побутову техніку тощо. Також проводили літній табір для дітей з-поміж ВПО, перед початком нового навчального року їм дарували портфелі зі шкільним приладдям, надавали подарунки до Дня Святого Миколая.

Грошова допомога під час війни | Аферисти продовжують діяльність на території Прикарпаття

Виконавчий комітет Калуської міської ради планує запровадити практику стажування студентів та молоді у виконавчих органах та комунальних підприємствах міськради. Як з’ясувалося, таке повідомлення надійшло на електронну пошту навчального закладу вдруге від користувача https://www.0312.ua/list/442778 Стаса Ферка. Вперше він написав минулого тижня, однак лист потрапив в спам, тому його ніхто не помітив. У місті на ринку “П’ятачок”, площі Героїв та поблизу центральної пошти розмістять біотуалети, а у медзакладах проводитимуть лише ургентні операції.

актуальні новини калуша і прикарпаття

Це зокрема рестарт “Нової української школи”, запровадження електронних журналів і відкриття двох спортивних класів у шостому ліцеї, інформують “Вікна”. Про подію повідомив у Телеграмі секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв. Основна мета програми – забезпечити на всій території міста можливість доступу до мережі Інтернет через систему Wi-Fi.

2023 року Калуська громада уклала Меморандум про солідарне партнерство з німецьким містом Ліппштадт. Довідка.Містами-побратимами Калуша є Сеїні (Румунія), Горліце і Кендзежин-Козьле (Польща). А також Літл-Рок (США) і Бачка Паланка (Сербія), щоправда, контакти з цими двома містами давно обірвалися. Про це він заявив сьогодні, 11 листопада, у місті Калуш Івано-Франківської області. У Калуші зробили перший крок до перейменування вулицьyurko » Пропоную перейменувати вул. Чорновола, (як у Франику), а теперішній вулиці Чорновола повернути історичну назву. Калушанка служить головним бойовим медиком в другій стрілецькій роті 79 батальйону 102 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ імені полковника Дмитра Вітовського.

Мешканка Калуша підтримувала окупантів та поширювала дописи з погрозами ЗСУ

Yurko » На час відсутності централізованого водопостачання в Калуші здійснюватимуть підвіз питної води на площу Героїв та в районі «п’ятачка». Комунальники повідомили про аварійну зупинку водопостачання в місті в понеділок, 19 лютого. ЖИТТЯ Калушани навчались володіти зброєю та надавати першу допомогу пораненим ВО “Тризуб” ім. Степана Бандери провів відкритий військовий вишкіл для цивільних.

Почала ворушитись у мішку для трупів: жінка “воскресла” у морзі (відео)

Засоби гігієни також надавали Калуському геріатричному центру. Окрім того, коштом донорів були організовані курси робототехніки в Івано-Франківську для вчителів шкіл, де найбільше дітей ВПО. Також навчання пройшли п’ятеро вчителів з Калуської громади. Як повідомлялося, частина Кривого Рогу Дніпропетровської областіможе залишитися без водопровідної води. Рівень води в Каховському водосховищі через підрив дамби ГЕС знижується. У КалушіІвано-Франківської області на три дні, червня, призупинять водопостачання.

andi