MENU

Alb Eng
(+355)-68-200-2800 Alb Eng
Untitled design (65)

MENU

Ігри, у які грають люди Скачати книгу безкоштовно fb2, epub, rtf, txt, відгуки, аудіокнига, цитати Ерік Берн

Незвичайні відкриття, факти і приклади надихають своєю практичністю та точністю і навчать проаналізувати своє життя. Еріх Фромм — соціальний психолог, філософ, психоаналітик, німецький єврей за походженням, представник «Франкфуртської школи», один із засновників неофрейдизму та фрейдо-марксизму. Деніел Ґоулман — американський письменник, психолог, науковий журналіст, який протягом дванадцяти років писав статті для The New York Times, спеціалізуючись на психології та науках про мозок. У своїх роботах спирається на дослідження у галузі фізики, лінгвістики, психології, освіти та інших дисциплін. Ірвін Ялом — американський психолог, психотерапевт, доктор медичних наук, професор психіатрії Стенфордського університету, популярний автор творів із психології та психотерапії. Роберт Чалдині — американський психолог, який найбільш відомий не тільки своєю книгою «Психологія впливу», а й описом маніпулятивної техніки «Двері в обличчя». Як минуле впливає на людей — дехто дозволяє йому вирішувати, ким вони є, а дехто робить його частиною майбутнього.

Доктор Ерік Берн, засновник транзакційного аналізу, здобув визнання за розвиток одного з найновіших підходів у сучасній психотерапії. До своєї смерті 1970 року він був практикуючим психотерапевтом у Каліфорнії та обіймав ключові посади у професійних психіатричних організаціях та лікарнях. Філіп Зімбардо — американський психолог і професор Стенфордського університету, який відомий завдяки Стенфордському тюремному експерименту та як автор підручників із загальної психології для студентів університету. Вона досліджує роль емоцій у людській поведінці, стосунках та успіху.

ігри в які грають люди скачати

Застосувати на практиці легко, головне – вникати в написане і аналізувати прочитане. Тільки позбувшись програм і усвідомлюючи, що робить, людина може бути дійсно вільною. Книга містить багато порад, які можуть допомогти читачам побачити справжні мотиви своїх дій, витоки появи конфліктів. Для того, щоб переглянути цю книгу та застосувати її концепції на практиці, ви можете здійснити її завантаження та читання онлайн. Роберт Сапольскі — американський нейроендокринолог, професор біології, нейронауки і нейрохірургії в Стенфордському університеті, науковий співробітник Національних музеїв Кенії, дослідник і автор науково-популярних книг. У своїй книзі «Мистецтво любові» Фромм шукає рішення найактуальніших проблем, пов’язаних з духовними почуттями і любов’ю.

Вирішивши скачати книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна безкоштовно ви зробите вклад у власний розвиток, оскільки вона дає можливість краще зрозуміти себе і покращити стосунки з іншими. Про книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна говорять по всьому світу. Безліч перекладів та трактувань, найвідоміші психологи радять прочитати її, і у вас є така можливість – зробити це можна завдяки нашому сайту.

Книга може допомогти читачам краще усвідомити власні ігри та сценарії, а також розвинути здоровіші та автентичніші стосунки з іншими людьми. Сьогодні емоційний інтелект за важливістю посідає таке ж важливе місце, як і класична структура розумових здібностей https://www.04597.com.ua/list/409905 людини. А наука, яка за нього відповідає — психологія, допомагає нам зрозуміти людський розум і поведінку. І хоча читання психологічних книг не є панацеєю від всіх психологічних проблем, знайомство з ними допоможе вам краще зрозуміти себе та інших.

Ми – об’єднання однодумців, які поставили собі за мету лагідну та натхненну українізацію нашої країни, кожного її квітучого куточка шляхом поширення літератури українською. Цікавим будуть для усіх і цитати з книг – влучні фрази головних героїв чи філософські роздуми авторів. А щоб дізнатися думку інших читачів, ви можете ознайомитись з відгуками користувачів нашого літературного ресурсу. В цілому книга непогана, але до неї потрібно постійно повертатися, так як інформації дуже багато.

Усі ми, не усвідомлюючи цього, постійно граємо в ігри – подружні та сексуальні, серйозні ігри з керівниками та суперницькі ігри з друзями, в ігри, що визначають статус та сімейні сутички. Коли хочеться читати завжди і будь-де, можна завантажити книги на нашому сайті. У нас є різні книги, як поеми, романи, вірші, детективи, фентезі. А щоб більше дізнатись про історію, можна ознайомитись з анотацією, стислим переказом, а також відгуками вже прочитавших її людей. © 2024 EasyBook© – скачати (завантажити) безкоштовно книги у pdf, epub, fb2, rtf, txt без реєстрації.

Відгуки на книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна

Книга «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна, психолога канадсько-американського походження, прославила його на весь світ і стала, певно, найвідомішою і найпопулярнішою його роботою. Він розробив свою теорію, згідно з якою існують певні психологічні ігри, у які люди починають грати, не помічаючи, не знаючи і не розуміючи цього. Автор дослідив, якими вони бувають, як впливають на взаємини між людьми, які процеси запускають у взаєминах, а потім виклав теорію на книжкових сторінках.

Про книгу

В основі теоретичної моделі Еріка Берна лежить положення про три стани, що знаходяться у свідомості та підсвідомості кожного з нас. У будь-якому віці в різних життєвих обставинах ми можемо бути Дорослим, Дитиною та Батьком. В залежності від того, яку роль обирає кожен із нас у певній ситуації спілкування, ми можемо породити або згасити конфлікт, досягти своєї мети або знайти компромісне рішення, що задовольнить усіх. Його книга «Таємне життя розуму» розповідає про роль нейронауки в нашому житті, розкриває процеси, що відбуваються в мозку і визначають, як ми навчаємося, мислимо, відчуваємо і мріємо.

Зберегти моє ім’я, e-mail, та адресу сайту в цьому браузері для моїх подальших коментарів. Книга “Ігри, у які грають люди” відкрила мені очі на багато цікавих речей. В кожний літературний твір автор вкладає ідею, талант та власний стиль. А тому у нас ви знайдете під кожною книгою найцікавіші цитати, рецензії, короткий зміст. Все це допоможе вам обирати таку літературу, від якої ви отримаєте максимальне задоволення і користь. У книзі Берн описує «ігри» людей для задоволення своїх психологічних потреб. Автор описав понад 120 «сценаріїв» із трьома основними «ролями» — жертва, переслідувач і рятівник — і навів приклади того, як вони розігруються в різних міжособистісних ситуаціях.

Про книгу «Ігри, у які грають люди» Ерік Берн

Тільки постійні клієнти КСД мають можливість залишати коментарі. Після цієї книги суспільство видно, наче “внутрішній світ” людини під час розтину.

andi