MENU

Alb Eng
(+355)-68-200-2800 Alb Eng
Untitled design (65)

MENU

Інтерв’ю з місцевим жителем про життя в Києві: про свої улюблені місця в місті та про те, що робить Київ особливим

Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар. Він підкреслив, що «зустріч» росіян місцевими – це «не масове явище» як намагається показати російська пропаганда. Після відходу ЗСУ у Авдіївці на Донеччині залишилося близько 700 мешканців, котрі відмовилися виїжджати з населеного пункту. Використання матеріалів дозволяється за умови розміщення активного гіперпосилання на KP.UA в першому абзаці.

інтерв'ю з місцевими жителями та експертами

Не знайшовши відповідного проекту, я почала спамити електронні скриньки громадських організацій з різних куточків Європи. І ось, вже після переїзду до Польщі я побачила оголошення про відбір українських волонтерів на роботу в неурядовій організації зі Стокгольму, що створює молодіжні проекти з питань громадського активізму та просування демократичних цінностей. Організація, що знаходиться у неймовірній країні та працює у цікавій для мене сфері, шукає волонтерів ЄВС! Те саме може трапитися і з вами, поки ви не наберетеся терпіння і перестанете розриватися між написанням однотипних мотиваційних листів. Якщо після прочитання назви статті ви перейшли до її змісту, то напевно вже чули про ЄВС (Європейську волонтерську службу) або бачили в Інтернеті мотивуючі відгуки колишніх учасників цієї програми.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу до Міністерства юстиції України не надходили. Бажання пожити в новій країні не повинно стати головною причиною виїзду на https://visnyk.lutsk.ua/news/actual/79419-turniri-golovni-syekryeti-pyeryemog/ ЄВС. Щоб мінімізувати або навіть уникнути культурного шоку в перші місяці переїзду, визначіться із двома-трьома країнами, в яких ви хотіли би провести свій ЄВС.

13 лютого лікарі київської дитячої лікарні “Охматдит” врятували дитину, яка проковтнула 20 магнітів. Писали про те, як навчитися спілкуватися з дитиною без крику. В українському освітньому просторі успішно здійснюють діяльність 5 закладів, яким присвоєно ім’я Маркіяна Шашкевича – у Золочеві, Львові, Бродах, Білому Камені, Дулібах (усі Львівщина) й Чорткові (Тернопільщина). Мої улюблені місця в Києві — це Андріївський узвіз та Лавра. Андріївський узвіз — це мальовнича вулиця, де є багато цікавих музеїв, крамниць та кафе.

Я дуже люблю жити в Києві та планую залишатися тут надалі. Я хочу досліджувати та вивчати ще більше місць в місті, відвідувати нові ресторани та кафе, а також приєднуватися до культурних заходів та фестивалів. Я вірю, що Київ завжди матиме щось нове та цікаве для своїх мешканців. Попри дотримання усіх вищезазначених порад існує ймовірність, що ваше волонтерство буде не таким, як ви собі уявляли. Організація з дуже привабливим веб-сайтом насправді займатиметься монотонною роботою.

Консультації з громадськістю

Редакція OBOZREVATEL може не поділяти точки зору, викладену в авторському матеріалі. Відповідальність за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах, несе рекламодавець. «Комісія закликає українських журналістів максимально критично ставитися до підбору експертів та коментаторів для своїх матеріалів в умовах воєнного стану. Особливо, якщо мова йде про осіб, які представляють російські редакції, російські експертні інституції чи аналітичні центри, або інші структури, навіть якщо вони називають себе опозиційними до нинішнього російського режиму. Комісія закликає українських журналістів максимально критично ставитися до підбору експертів та коментаторів для своїх матеріалів в умовах воєнного стану.

Чому Трамп не здасть Україну: ключ — в його численних камео

Оренда автомобіля в Україні надає сім’ям унікальну можливість зробити свою відпустку більш гнучкою, комфортною та незабутньою. Свобода пересування, комфорт і простір, гнучкий графік, можливість досліджувати унікальні місця та економія часу і грошей роблять оренду автомобіля ідеальним вибором для сімейного відпочинку в Україні. Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog’a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів.

Мілітаризація Білорусі дійшла до шкільної парти

Опитані журналісти висловили думку, що висвітлюючи місцеві новини вони намагалися сприяти тому, щоб люди в громаді могли користуватися якісними медичними послугами та близькістю привабливих робочих місць. Слід, однак, зазначити, що існують певні відмінності між місцевими медіа, де деякі місцеві журналісти спеціалізуються на вузькій темі, а отже, добре підготовлені для висвітлення питання. Не менш важливо — спробувати відчути дух міста та познайомитися з його мешканцями. Можна відвідати традиційний ринок та спробувати місцеві страви, поговорити з місцевими та дізнатися більше про культуру та життя в Києві. Важливо також не забувати про безпеку та дотримуватися правил поведінки в місті, щоб уникнути неприємностей та насолодитися відвідуванням Києва. Ви є волонтером, а не найманим працівником, навіть якщо приймаюча організація сприймає вас в ролі безкоштовної робочої сили.

Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною. Щоби з’ясувати, чи особа є реальна та компетентна у відповідних питаннях, перевіряти її зв’язки з інституціями / установами, від імені яких вона представляється. Якщо публічна інформація про ту чи іншу особу на сайті інституції відсутня, краще звернутися із запитом і з’ясувати, чи ця особа реальна і чи справді вона та, за яку себе видає. Нагадаємо, Збройні сили України завершили вихід з Авдіївки у Донецькій області 18 лютого, вони зайняли кращі позиції та вирівняли лінію фронту.

andi